A A A K K K
для людей із порушенням зору
Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

 

   

01.12.2020 року відбулося зібрання старост старостинських округів Захарівської селищної ради із головою Захарівської селищної ради та секретарем селищної ради.

Розглядали та обговорювали наступні питання:

1. Загальне надходження податків до бюджетів сільських рад.

2. Фактичне надходження податків окремо по кожній сільській раді та  можливість вишукування додаткових резервів.

3. Прогнозували показники доходів до бюджету Захарівської громади на 2021 рік.

4. Рекомендували деяким старостам провести бесіду з усіма боржниками щодо існуючої  заборгованості.

 

                                                                                           *******************************************************************************************************************************************************************      

ЗЕМЛЯ – ГРОМАДІ!

       16 листопада 2020 року  Кабінетом  Міністрів  України  прийнято  постанову  № 1113   «Деякі  заходи щодо  прискорення  реформ  у сфері  земельних  відносин».

      Цією постановою  Держгеокадастру  доручено  прискорити  проведення інвентаризації  земель сільськогосподарського призначення  державної власності та забезпечити передачу  з 17 листопада 2020 року вищевказаних земельних ділянок у комунальну  власність  відповідно  до  статті  117  Земельного  кодексу  України.

       Головним управлінням Держгеокадастру  в Одеській області відповідно до наказу № 3-ОТГ від  24.11.2020 року «Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність» та акту прийому-передачі з переліком  земельних  ділянок за підписом начальника Головного управління Держгеокадастру і голови  Захарівської селищної ради Роздільнянського  району  О.К. Осійчука,  25 листопада 2020 року  було  передано  до  Захарівської  селищної  ради Роздільнянського району Одеської  області у комунальну  власність  земельні ділянки сільськогосподарського  призначення державної   власності  загальною  площею  7750,4852 га, які розташовані на території Захарівської об’єднаної територіальної громади.

       Захарівська селищна рада буде повноцінним розпорядником переданих земель тільки після того як зареєструє право комунальної власності в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

 

********************************************************************************************************************************************************************

Депутат облради А.Бабенко – дітям!

Продовжуються об’їзди виховних та навчальних закладів, малозабезпечених і багатодітних родин Захарівщини представниками Благодійного фонду «Надія Затишшя». Так, сьогодні, крім іншого, відвідали з подарунками багатодітну і дружню родину Тетяни Василівни Чорної із с. Йосипівки. Лишень уявити – одинадцять дітей! Одягти, погодувати, з кожним поспілкуватися особисто, поцікавитись навчанням, справами, а ще й казку кільком меншим на ніч почитати… Як встигнути?? Але ж Тетяна Василівна встигає, на перепочинки час не витрачає й щиро переконана, що її діти, її родина - найкраща, найдружніша. Відомо, що кожний сезон вимагає витрат, і чималих - діти ростуть, треба купувати нові речі. А неочікуваний приїзд помічників Андрія Васильовича Бабенка - депутата Одеської облради, відомого мецената і благодійника, зворушив багатодітну матір і вона не переставала дякувати. Діти тішились дарунками, приміряли обновки, посміхалися і також дякували. "Чужих дітей не буває", – каже Андрій Бабенко.

****************************************************************************************************************************************************************

Благодійний фонд Андрія Бабенка «Надія Затишшя» працює

і працює динамічно, з наростаючим ефектом. Андрій Васильович, дізнавшись про біду  з пожежею йосипівської родини Марини Вахновської, відразу зреагував, відправив необхідне за призначенням. Сьогодні ж С.Бабенко, перший заступник Захарівської ОТГ, та Йосипівський староста Дмитро Лисик з купою подарунків  ввійшли  до господи погорільців. Дуже вже бідкалася пані Марина , що вщент вигорів старенький диван сина  Євгенчика, а тут  побачила, що помічники Андрія Васильовича несуть до хати новий диван – сльози набігли на очі. Чужа людина сприйняла біду їх родини, як свою власну, допомогли  і словом, і ділом! Мати і синочок не переставали дякувати  за такі дарунки! Та ще й Євген сьогодні святкує День народження! Ото свято, ото сюрприз! Новий диван, гарний й зручний, купа солодощів на додачу - , певне, запам’ятається родині цей день, запам’ятається  гарний і щирий  благодійний  вчинок депутата обласної ради Андрія Бабенка. «Щиро, від всього материнського серця бажаю Андрію Васильовичу добра і злагоди, здоров’я і успіхів, хай Господь  йому поверне сторицею  те добро, яке він робить для усіх людей, для дітей, для громад!»- каже пані Марина.

******************************************************************************************************************************************************************

24 листопада було проведено семінар-навчання за участю виконавчого апарату та старост Захарівської селищної ради.

Розглядали такий порядок денний:

1. Повноваження, права та обов’язки старост Захарівської селищної ради.

Доповідач: Петренко С.А.- керуючий справами (секретар) виконавчого комітету

2. Порядок здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання осіб, які зареєстровані та проживають на території старостинських округів Захарівської  селищної ради.

Доповідач: Мирза С.В. -  інспектор ВОС

3. Щодо регулювання земельних відносин по всім старостинським округам Захарівської селищної ради: облік загального земельного фонду по округам, зведення балансу земель с/г призначення, фактичне використання земель та плата за її використання, ведення реєстрів та відсоток орендної плати. Ознайомлення з Постановою №1113 від 16.11.2020 року.    

Доповідач: Хохлова О.І. – спеціаліст-землевпорядник І категорії

Крім того,  старостам Захарівської селищної ради були надані рекомендації про принципи роботи  з громадою, залучення до процесів в громаді підприємців, молоді та школярів, навчитися визначати першочергові завдання, як бути більш активними та ініціативними, більше працювати з населенням!

 

********************************************************************************************************************************************************************

24 листопада 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Захарівської селищної ради.

Розглядався такий порядок денний:

1. Про затвердження Регламенту виконавчого комітету та виконавчих органів Захарівської селищної ради.

 Доповідач: Петренко С.А.- керуючий справами (секретар) виконавчого комітету

2. Про внесення змін до рішення Захарівської селищної ради від 13.12.2019 року № 874-VII «Про бюджет Захарівської селищної ради на 2020 рік».

Доповідач: Драгомерецька О.А. – головний бухгалтер

3. Про затвердження структури виконавчих органів Захарівської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

Доповідач: Осійчук О.К. – Захарівський селищний голова

              Петренко С.А.- керуючий справами (секретар) виконавчого комітету

4. Про надання згоди на розміщення тимчасової споруди на орендованій земельній ділянці.

Доповідач: Хохлова О.І. – спеціаліст І категорії з земельних питань  

  *******************************************************************************************************************************************************************

СІЛЬСЬКИМ ДОРОГАМ – ПЕРШОЧЕРГОВУ УВАГУ

Саме так висловлюється депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко. Знаючи це, жителі села Савчинське звернулись до новообраного депутата за допомогою. Справа в тім, що останні рясні дощі, хоч і були довгоочікуваними, наробили шкоди у громаді – було розмито кладовище, підтопило городи селянам, замулило фермерські поля, розмило дорогу до села. А дорога для селян, загальновідомо, життєдайна артерія, яка сполучає жителів із населеними пунктами.

Тож Андрій Васильович виїхавши на місце, проінспектував і оцінив фронт робіт. І вже одразу Олексій Осійчук, узгодивши день і час, Олексій Кузьмич , Олена Володимирівна Луценко, староста Войничівського округу, та Олександр Сергійович Кобелев, начальник Захаріського ВУЖКГ, одразу прибули в село і спільно із селянами узгодили план дій, терміни ліквідації і виправлення ситуації в найближчий час.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

********************************************************************************************************************************************************************

СКАЗАНО - ЗРОБЛЕНО

Про розмиту й понівечену дорогу від Майорського в сторону Росіянівки відомо багатьом, особливо росіянівцям. Про небезпеку водіїв та пасажирів, незручність і вади дорожнього полотна говорити можна довго і таки знайти винних, розмірковуючи про сьогодення, політиків і економічну кризу. Дізнавшисть про проблему мешканців сіл, депутат Одеської обласної ради Андрійович Васильович Бабенко та  голова  Захарівської селищної ради Олексій Осійчук, виїхали  на місце, аби переконатись і оглянути особисто проблемні ділянки шляху та спільно прийняти оптимальне рішення. Вже на другий день грейдер та бригада комунальних спеціалістів зранку приступила до роботи для усунення проблем. Осінь пора не передбачувана – сьогодні злива, завтра мороз та ожеледь. А справи людей не чекатимуть – кому в лікарню, кому в банк, а то й по особистим справам - їхати треба. Проінспектувавши, переконався , що дорога грейдерується, виправляються узбіччя для надійного водовідведення, ритвини і ями загортаються, таким чином вирівнюється дорожнє полотно. Андрій Васильович наголосив, що   для  підсипки дороги підвезеться щебень і їхати буде набагато безпечніше.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису********************************************************************************************************************************************************************

День народження Захарівської громади!

      Перша сесія новообраної ради покликана забезпечити безперервність і наступність роботи органу місцевого самоврядування. Адже відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повноваження сільського, селищного, міського голови починаються з моменту оголошення відповідно сільською, селищною, міською виборчою комісією на пленарному засіданні ради рішення про його обрання й закінчуються в момент вступу на цю посаду іншої обраної відповідно до закону особи.

    Так, учора відбулася перша сесія Захарівської об’єднаної територіальної громади, на яку запросили і сільськихселищного голів.

      Перше засідання організаційної сесії видалось урочистим. Сесію відкрила голова селищної виборчої комісії Насіковська Г.І., яка привітала новообраних й поінформувала про перебіг виборчої компанії у населених пунктах. Вперше в історії нашого краю на цьогорічних виборах зафіксували рекордну кількість кандидатів у депутати селищної ради та селищного голови. Всього на 22 місця у раді претендувало 112 кандидатів, як від політичних партій так і самовисуванців. У виборах по Захарівській ОТГ взяли участь 9191 виборець, активність становила менше 40%.

     За результатами волевиявлення громадян Захарівським селищним головою обрано Осійчука Олексія Кузьмича, висуванця політичної сили «Наш край», за нього проголосували більше 34 % тих, хто брав участь у цих виборах.

     До Захарівської селищної ради обрано 22 депутати, перелік яких оприлюднила районна газета «НовинаР». Кілька із зазначених депутатів склали повноваження і будуть оголошені довибори.

     Подякувавши виборцям за виявлену довіру, Олексій Кузьмич, наголосив: «Маю впевненість, що новостворена Захарівська ОТГ буде успішною, адже у неї є перспективи для розвитку. Звісно, перед нами стоїть дуже багато проблем, які потребують негайного вирішення - це і бюджетні питання, ремонт доріг та водомереж, потребує уваги соціальна сфера громади, створення нових структурних підрозділів тощо. Основна мета – це розвиток самодостатньої, дієвої громади, позитив від створення якої має відчути кожний мешканець. Наше завдання - розвиток інфраструктури усіх населених пунктів, які об’єднались навколо Захарівки. Нам доведеться не лише освоювати кошти державної субвенції, а й по-новому планувати розбудову об`єктів соціальної сфери, думати, як створювати нові робочі місця, адже це і є запорука розвитку і спроможності громади. Сподіваюсь, що наша громада зможе реалізувати нові проекти, які не лише зроблять життя мешканців зручнішим, а й примножать бюджет. Будемо вивчати і впроваджувати досвід роботи найуспішніших ОТГ. Я переконаний, що найцінніший ресурс громади - люди, які повірили в перспективи децентралізації, повірили в силу громади, обрали достойних депутатів. А ми, в свою чергу, маємо оправдати високу довіру людей. Усі ми разом чесно і відповідально будемо всіляко сприяти тому, аби наша ОТГ стала зразком для усіх інших» і закликав новообраних обраних депутатів до єднання задля спільної роботи на користь громади, незважаючи на політичні амбіції чи уподобання.

     Новообраний селищний голова подякував Тетяні Анатоліївні Пустовій та апарату селищної ради за вагомий внесок в розбудову Захарівської громади, за злагоджену та конструктивну роботу. Тетяна Анатоліївна, в свою чергу, поздоровила з перемогою і зазначила, що «завдяки децентралізації ми отримали шанс по-справжньому стати господарями у себе вдома та ефективно розпоряджатися своїми ресурсами. Бажаю новообраному голові селищної ради, депутатському корпусу, усім жителям ОТГ ефективної взаємодії, спільного бачення, в яких напрямках має розвиватися ОТГ, спільно, в діалозі, знаходити шляхи вирішення будь-яких проблем. Сьогодні, в нових складних умовах необхідно наполегливо працювати і паралельно вчитися, опановувати нові знання і переймати досвід успішних громад. Жителі Захарівщини – добрі, щирі і працьовиті люди, які заслуговують на добробут та процвітання.»

        О.Осійчук склав присягу голови й отримав посвідчення, таким чином приступив до виконання своїх обов’язків.

        За пропозицією селищного голови, таємним голосуванням обрано Трач Валентину Володимирівну секретарем селищної ради.

        Крім того, депутати розглянули важливі питання, переважно організаційного характеру: утворення виконавчого комітету ради, з визначенням його чисельності, затвердження персонального складу; утворення постійних комісій ради, затвердження їхнього складу, обрання голів комісій; затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів; утворення старостинських округів та затвердили старост тощо.

       На першому ж засіданні сесії депутати затвердили Положення про постійні комісії й утворили чотири постійні комісії ради, зокрема:

- з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту голова Сорочан О.П.,

- з питань фінансів, бюджету,планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва голова Котовський І.Б.,

- з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони памяток, історичного середовища, благоустрою, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту голова Кавун Д.А./

- з гуманітарних питань голова Лисик Ю.І.

      Депутати затвердили Положення про старосту й затвердили керуючих осіб: Василівський - Постевой І.Я., Войничівський – в.о. Луценко О.В., Йосипівський –Лисик Д.Ю., Карабанівський –Дерев’янко М.А., Мар’янівський – Кукулєвський І.В., Новозаріцький – Христоризенко В.І., Онилівський –Барабаш С.О., Павлівський – Осадчук О.І., Росіянівський – Москальова О.С.

      Взявши слово, депутат Одеської обласної ради Андрій Васильович Бабенко поздоровив з обранням на посаду Захарівської ОТГ Олексія Кузьмича й новообраних депутатів місцевої ради, також щиро подякував усім виборцям району за виявлену йому довіру й закликав усіх новообраних депутатів до єднання задля спільної роботи на користь громади: «Переконаний, що ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів громади та нашої держави. Нехай в усіх починаннях нас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги. Я також усвідомлюю всю відповідальність своєї посади. Робив, роблю й надалі буду старатися зробити так, щоб життя мешканців Захарівської й Затишанської громад було безпечним, комфортним, особливо дітей і ветеранів, а рівень розвитку громади щорічно зростав. Покладаю велику надію на тісну співпрацю з чиновниками обласного та районного рівнів, підприємцями Захарівщини, а також із небайдужими мешканцями, які прагнуть змін на краще. Я глибоко переконаний, що всі депутати усвідомлюють свої обов‘язки та будуть допомагати в розвитку заради майбутнього. Дякую нашій команді за розуміння, витримку й терпіння! Зазначу, що усі депутати мого округу, старости, пересічні громадяни можуть розраховувати на плідну співпрацю, взаєморозуміння та мою підтримку. Я завжди на зв’язку з вами, адже наша сила – в єдності!»

На цьому перше пленарне засідання першої сесії Захарівської селищної ради оголосили закритим!

 

******************************************************************************************************************************************************************      Відповідно до постанови Захарівської ТВК №45  від 05.11. 2020 року  «Про скликання першої сесії Захарівської селищної ради» Захарівська територіальна виборча  комісія  оголошує скликання першого пленарного засідання першої сесії Захарівської селищної ради, яке відбудеться 17 листопада 2020 року  о 10:00 годині ранку за адресою: смт. Захарівка вул. Одеська, 59 (приміщеня Захарівської селищної ради).

 

********************************************************************************************************************************************************************

ПОСТАНОВА №37 від 30 жовтня 2020 року "Про результати  виборів  депутатів Захарівської селищної ради Роздільнянського району  Одеської області"  

Додаток № 1 до Постанови № 37 від 30 жовтня 2020 року

 

ПОСТАНОВА  №38 від 30 жовтня 2020 року "Про результати  виборів  та обрання голови Захарівської селищної ради Роздільнянського району  Одеської області"

Додаток №1 до Постанови №38 від 30 жовтня 2020 року

********************************************************************************************************************************************************************

До уваги депутатів

Захарівської селищної ради сьомого скликання

18 жовтня 2019 року о 10.00 год. в актовому залі селищної ради відбудеться засідання сорок третьої сесії сьомого скликання.

Пропонується такий порядок денний:

-  Про виконання бюджету Захарівської селищної ради Захарівського району   Одеської  області за  9 місяців 2019 рік.

-   Про проведену роботу завідуючих клубами сіл Новопавлівка та Глибокояр  Захарівського району Одеської  області за 2018 - 2019 роки.

-   Про реалізацію матеріалів перевірки фінансово - господарської діяльності КП «Захарівське ВУЖКГ» за 2018 - 2019 роки.

 -  Про затвердження рішень виконкому селищної ради та розпоряджень  селищного голови про затвердження кошторисної документації

    по об’єктам в смт. Захарівка Захарівського району Одеської області.

-  Різне.

****************************************************************************************************************************************************************

Рішення від 27.06.2019 р. № 788-VII "Про оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Захарівської селищної ради на 2020рік".

Рішення від 27.06.2019 р. №790 -VII "Про оподаткування платою за землю на території Захарівської селищної ради на 2020 рік".

Рішення від 27.06.2019 р. № 789-VII "Про встановлення транспортного податку на території Захарівської селищної ради на 2020 рік"

Рішення від 27.06.2019 р. № 787-VII "Про встановлення ставки єдиного податку на території Захарівської селищної ради на 2020 рік"

Проект рішення Про встановлення ставки єдиного податку на території Захарівської селищної ради на 2020 рік .

 Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Про встановлення  ставки єдиного податку на території Захарівської селищної ради     на  2020 рік.

Проект рішення Про встановлення транспортного податку на території Захарівської селищної ради на 2020 рік.

Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення селищної ради Про встановлення транспортного податку на території Захарівської селищної ради на 2020 рік.

Проект рішення Про оподаткування платою за землю на території Захарівської селищної ради на 2020 рік.

Аналіз регуляторного вплив роекту рішення Захарівської селищної ради Про оподаткування платою за землю на території Захарівської селищної радина 2020 рік.

Проект рішення Про оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Захарівської селищної ради на 2020рік.

Аналіз  регуляторного впливу до проекту рішення Про оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Захарівської селищної ради на 2020рік.

Проект рішення Про порядок справляння акцизного податку з реалізації через роздрібну торгівельну мережу підакцизних товарів на території Захарівської селищної ради на 2020 рік.

Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Про порядок справляння акцизного податку з реалізаціїчерез роздрібну торгівельну мережуЗахарівської селищної ради  підакцизних товарів на 2020 рік.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Рішення №696 - VII від 18 грудня 2018 року "Про бюджет Захарівської селищної ради на 2019 рік".

Додатки до рішення №696 - VII від 18 грудня 2018 року

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Детальний план території

смт. Захарівка в межах кварталу обмеженого вул. Центральна для нового будівництва

та обслуговування закладу охорони здоров'я та соціальної допомоги.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

У К Р А Ї Н А

ЗАХАРІВСЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

ЗАХАРІВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ                            

 Р І Ш Е Н Н Я

 

Про розроблення детального плану

території в смт. Захарівка для будівництва

амбулаторії сімейної медицини.

            
Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.  ст. 10, 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,  наказу № 290 Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України «Про затвердження порядку розробки містобудівної документації», з метою забезпечення сталого соціально - економічного розвитку,  селищна  рада
 

В И Р І Ш И Л А:

  1. Замовити  розробку детального плану территорії    в межах кварталу обмеженого вул. Центральна (в  межах  населеного  пункту  смт.Захарівка) - для  нового  будівництва  та  обслуговування  будівель  закладу  охорони  здоров’я  та  соціальної  допомоги  (для  будівництва  амбулаторії  сімейної  медицини)  з  визначенням  містобудівних  умов  та  обмежень.

 

  1. Функції замовника детального плану території земельної ділянки відповідно до пункту 1 цього рішення делегувати виконавчому комітету Захарівської селищної  ради.

 

 

  1. Виконавчому комітету Захарівської селищної ради забезпечити:

-  оприлюднення цього рішення у засобах масової інформації;

- для розроблення детального    плану    території, відповідно    до пункту 1 цього  рішення  

  залучити кошти з інших джерел не заборонених законом;

- визначення розробника детального плану території;

- проведення громадських слухань для розгляду та узагальнення пропозицій  громадськості

  до вищезазначеного проекту;

  • законом  порядку.

4. Контроль за  виконанням даного рішення  покласти на постійну  комісію з питань  земельних відносин, благоустрою,  житлово-комунального господарства та соціально-економічного розвитку (Волков Г.В).

 

         Захарівський

    селищний голова                                                                                            Т.А. Пустова       

 06 вересня  2018 року   

          № 625 -VII       

 

 

  У К Р А Ї Н А

ЗАХАРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

  ЗАХАРІВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

      Р І Ш Е Н Н Я

 

 Про надання дозволу КП «Захарівський центр

 ПМСД» на виготовлення проекту землеустрою

 щодо відведення земельної ділянки для будівництва,

 експлуатації та обслуговування будівлі амбулаторії

 загальної практики - сімейної медицини в смт. Захарівка

            Згідно ст. ст. 12, 83, 90, 116, 122 Земельного кодексу України,  п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве   самоврядування в Україні» та розглянувши  клопотання    головного лікаря  КП «Захарівський центр  ПМСД» Ганзія В.М. про надання дозволу  на виготовлення  проекту  землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва,  експлуатації та обслуговування    будівлі    амбулаторії    загальної практики – сімейної      медицини по вул. Центральна, б/н    в смт. Захарівка   Захарівського  району  Одеської   області   і враховуючи   висновки   постійної   комісії  селищної    ради з питань  земельних   відносин,  благоустрою,     житлово - комунального   господарства та соціально - економічного розвитку, селищна рада                                             

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл КП «Захарівський центр ПМСД» на виготовлення проекту     землеустрою     щодо    відведення    земельної   ділянки орієнтовною  площею 0,10 га для    будівництва,    експлуатації     та     обслуговування   будівлі    амбулаторії загальної практики - сімейної      медицини  за   адресою: вул. Центральна, б/н   в смт. Захарівка      Захарівського   району Одеської області, 66700 із земель житлової та громадської  забудови в межах населеного     пункту. 

2.   Зобов’язати    КП «Захарівський центр ПМСД»   після    затвердження    рішення     «Про  розроблення детального плану території в смт. Захарівка   для     амбулаторії      сімейної  медицини»,    замовити     в   землевпорядній        організації      виготовлення      проекту      землеустрою  щодо відведення  земельної  ділянки  для  будівництва, експлуатації    та     обслуговування    будівлі    амбулаторії      загальної  практики – сімейної      медицини    за    адресою:  вул.    Центральна,  б/н   в   смт. Захарівка  Захарівського   району   Одеської     області, 66700.

3.  Після погодження   проекту землеустрою у встановленому законом порядку подати його  для розгляду та  затвердження селищною радою.

4.  Контроль   за виконанням  цього рішення   покласти на постійну    комісію селищної ради  з питань   земельних   відносин,    благоустрою,   житлово-комунального       господарства     та соціально - економічного розвитку (Волков Г.В.).

                              

 Захарівський

 селищний голова                                                                                                         Т.А. Пустова

 18 вересня 2018 року

  № 629 - VІІ

_______________________________________________________________________________________________________________________

  У К Р А Ї Н А

   ЗАХАРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 ЗАХАРІВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Р І Ш Е Н Н Я

Про внесення змін до рішення селищної ради від 07.07.2017 року № 410 «Про оподаткування платою за землю на території  Захарівської селищної ради  на 2018 рік».                                                                                                                          

     Відповідно до пункту 1, 3 статті 273 Податкового кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 10.07.2018 року №2497-VIII   «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання утворення та діяльності сімейних фермерських господарств», враховуючи рекомендації постійної комісії селищної ради з фінансових  питань, бюджету та регуляторної політики,   Захарівська селищна рада

В И Р І Ш И Л А

1. Внести зміни до рішення селищної    ради від 07.07.2017 року № 410  «Про оподаткування  платою за землю на території  Захарівської селищної ради  на 2018 рік», а саме  виклавши код 09 Додатку 1 «Ставки земельного податку натериторії Захарівської селищної ради на 2018  рік та вводяться в дію з 01січня 2018року»   у новій редакції (додається).

2.    Секретарю селищної ради Кокорич В.І. забезпечити     оприлюднення  це рішення в засобах масової інформації   та   надати          копію    у Захарівське відділення Роздільнянської ОДПІ.

3.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради   з      фінансових питань, бюджету та регуляторної політики  (Трач В.В.)

 

         Захарівський

      селищний голова                                                            Т.А. Пустова       

 18 вересня  2018 року   

          № 627 -VII       

                                                                                    

Додаток 1
до  рішення « Про оподаткування платою за землю на  території Захарівської селищної ради на 2018 рік»

 

Ставки земельного податку на території Захарівської селищної ради на 2018  рік та вводяться в дію з 01січня 2018року

Адміністративно-територіальні одиниці або населенні пункти, або території об’єднаних територіальних громад, на які поширюється дія рішення ради:

Код області

Код району

Код
згідно з КОАТУУ

Найменування адміністративно-територіальної одиниці або населеного пункту, або території об’єднаної територіальної громади

15

25

5125255100

Захарівська селищна рада  Захарівського району Одеської області

 

 

Вид цільового призначення земель

Ставки податку
(% нормативної грошової оцінки)

За земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено (незалежно від місцезнаходження)

За земельні ділянки за межами населених пунктів, нормативну грошову оцінку яких не проведено

 

Код3

 

Назва3

для юридич-них осіб

для фізичних осіб

для юридич-них осіб

для фізичних осіб

1

2

3

4

5

6

09

Землі лісогосподарського призначення

х

х

х

х

09.01

Для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг

0,05

0,05

0,05

0,05

09.02

Для іншого лісогосподарського призначення

0,05

0,05

0,05

0,05

09.03

Для цілей підрозділів 09.01 - 09.02 та для збереження та використання земель природно-заповідного фонду

0,05

0,05

0,05

0,05

 

       ___________________________________________________________________________________________________________________        

Фото без опису

  У К Р А Ї Н А

   ЗАХАРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 ЗАХАРІВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТ

   Р І Ш Е Н Н Я

Про внесення змін до рішення селищної

ради від 26.06.2018 року № 597

«Про оподаткування платою за землю

на території Захарівської селищної ради 

на 2019 рік»                                                                                                                              

 

     Відповідно до пункту 1, 3 статті 273 Податкового кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 10.07.2018 року №2497-VIII   «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання утворення та діяльності сімейних фермерських господарств», враховуючи рекомендації постійної комісії селищної ради з фінансових  питань, бюджету та регуляторної політики,   Захарівська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А

1. Внести зміни до рішення селищної ради від 26.06.2018року №597 «Про оподаткування  платою за землю на території  Захарівської селищної ради на 2019 рік», а саме  виклавши код 09 Додатку 1 «Ставки земельного податку на території Захарівської селищної ради на 2019  рік та вводяться в дію з 01січня 2019року»   у новій редакції (додається).

2.    Секретарю селищної ради Кокорич В.І. забезпечити оприлюднення  це рішення в засобах масової інформації   та надати копію у Захарівське відділення Роздільнянської ОДПІ.

3.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради   з      фінансових питань, бюджету та регуляторної політики  (Трач В.В.)

 

 

         Захарівський

      селищний голова                                                            Т.А. Пустова       

 18 вересня  2018 року   

          № 628 -VII       

 

                                                                                                              Додаток 1
до  рішення « Про оподаткування платою за землю на  території Захарівської селищної ради на 2019 рік»

 

Ставки земельного податку на території Захарівської селищної ради на 2019  рік та вводяться в дію з 01січня 2019року

Адміністративно-територіальні одиниці або населенні пункти, або території об’єднаних територіальних громад, на які поширюється дія рішення ради:

Код області

Код району

Код
згідно з КОАТУУ

Найменування адміністративно-територіальної одиниці або населеного пункту, або території об’єднаної територіальної громади

15

25

5125255100

Захарівська селищна рада  Захарівського району Одеської області

 

 

Вид цільового призначення земель

Ставки податку
(% нормативної грошової оцінки)

За земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено (незалежно від місцезнаходження)

За земельні ділянки за межами населених пунктів, нормативну грошову оцінку яких не проведено

 

Код3

 

Назва3

для юридич-них осіб

для фізичних осіб

для юридич-них осіб

для фізичних осіб

1

2

3

4

5

6

09

Землі лісогосподарського призначення

х

х

х

х

09.01

Для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг

0,05

0,05

0,05

0,05

09.02

Для іншого лісогосподарського призначення

0,05

0,05

0,05

0,05

09.03

Для цілей підрозділів 09.01 - 09.02 та для збереження та використання земель природно-заповідного фонду

0,05

0,05

0,05

0,05

 

__________________________________________________________________________________________________________________

                                                             Шановні  Ветерани, жителі Захарівки!

         Прийміть  щирі вітання від імені Захарівської    селищної ради, виконавчого комітету та від мене особисто  зі світлим, і радісним святом — Днем Перемоги! Особливо хочу подякувати Вам за стійкість і мужність. Пройшовши крізь спалахи вогняних  років, Ви зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Низький уклін Вам за подвиги в роки війни, за те, що зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни,  самовіддано працювали задля Перемоги. Напередодні цього світлого дня бажаю Вам, міцного здоров’я, довголіття, мирного неба над головою, щастя, нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!


З ПОВАГОЮ,

Захарівський селищний голова                                    Тетяна Пустова

 

ПАМ’ЯТНИК  ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

з’явився в нашому районі

    Ця непересічна подія сталася п’ятого травня у нашому районі - відкрито пам’ятник Героям Небесної Сотні. Людям, які, не шкодуючи  життя,  стали на захист демократії, свободи, незалежності, майбутнього. Географія таких скорботних й водночас славних заходів розширяється і охоплює всю Україну. У великих містах, селах, невеликих містечках встановлюють пам’ятні знаки відважним Героям Небесної Сотні, таким чином віддаючи данину честі і пам’яті  їх величному подвигу.  Не змогли залишитися осторонь і депутати Захарівської селищної ради, які разом із своїм селищним головою Тетяною Пустовою прийняли рішення і виділили необхідні кошти для встановлення стели Небесній Сотні.

    Тож минулої п’ятниці біля скорботного монументу зібралися наші земляки - учасники антитерористичної операції на сході України, колективи установ, організацій, депутатський корпус, сільські та селищні голови, представники районних громадських та політичних організацій, ветерани та молодь.    Журлива пісня „Пливе кача”, щемні й проникливі слова ведучих проймали присутніх до глибини душі. З пам’яті виринали  «гарячі» події Майдану, запеклі протистояння, бої, кров, біль, смерті молодих, гарних, кращих з кращих… Цих людей об'єднала спільна Батьківщина, спільна Вітчизна, їх об'єднала Україна, палка любов до неї і героїчна боротьба за сповнене гідності європейське майбутнє.  

    Відкриваючи мітинг, селищний голова Тетяна Пустова наголосила, що цей пам’ятник встановлений не лише для того аби увіковічнити пам'ять загиблих Героїв, він  буде яскравим нагадуванням для молоді про жертви і втрати, про мужність і відвагу, про обов’язок і патріотизм. Наші діти будуть приходити до цього пам’ятника й розповідати про історію героїчної боротьби українців за волю, за свободу. На цьому місці ми віднині з почуттям глибокої поваги і вдячності низько схилятимемо  голови перед Небесною Сотнею, відомими і безіменними героями, які відстоювали і відстоюють право українців на свободу і державність, боролися тоді і борються й нині  за цю світлу ідею.    Право відкрити пам’ятник надано голові районної Спілки учасників АТО Дмитру Денисову, голові районної ради В’ячеславу Думитрашку, селищному голові Тетяні Пустовій та заступнику військового комісару з територіальної оборони, капітану Олександру Морозюку.      

    Так, довгі роки Україна виборює свободу й незалежність, її продовжили герої-патріоти  Небесної сотні та відважні українці на Сході України . Ми твердо віримо, що Україна БУДЕ жити у мирі, БУДЕ розвиватися і рухатися в обраному європейському напрямку. І станеться це завдяки нашим з вами янголам-охоронцям: Героям Небесної Сотні і сотням тих лицарів, які беззастережно віддали найцінніше -  своє життя за Україну.

В.Сухіна

 

 

 

Фото без опису

 

Шановні жителі Захарівщини!

       Цього весняного дня, коли відцвітає верба, щиросердечно вітаю Вас із світлим та величним святом Христового Воскресіння. Це свято приходить з дитячим сміхом, кольоровими крашанками і випеченою  паскою. Пасхальні дні приходять до нас аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду пробачити прикрощі і сказані згарячу слова. Кожен має переглянути своє життя, оцінити помисли та вчинки для того, щоб почати новий день з щирим намаганням творити добрі справи.

      Тієї миті, коли вдарять над нашою великою Україною Великодні дзвони, нехай царюють у Ваших серцях радість і душевний спокій, оселиться у Вашому житті щастя! Бажаю вам і вашим родинам у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай усі ми будемо сповнені миром, надією та любов’ю! Благополуччя, добра, здоров’я, достатку кожній родині, а нашому селищу і рідній державі - миру, економічного зростання і Божого благословення на довгі та щасливі роки!

                                                                 Христос Воскрес! Воістину Воскрес! З Пасхою будьмо здорові!

Захарівський селищний голова                              Т.А.Пустова

 

 

 

 11.10.2016 року

РАДА ЗА РОБОТОЮ

Через дискусії до взаєморозуміння                                                                                                                                                                                 
Пройшли депутати Захарівської селищної ради минулого вівторка під час чергового пленарного засідання. На порядок денний було винесено 20 питань, тож роботи народним обранцям вистачало. Не відкладаючи в довгу шухляду, голова зібрання Тетяна Пустова першим винесла на розгляд депутатське звернення щодо перегляду ставок податку на нерухоме майно. Тетяна Анатоліївна коротко нагадала присутнім суть проблеми та історію питання, в процесі досить емоційного обговорення розтлумачувала нюанси податкового законодавства, пояснювала, хто підлягає під пільгове оподаткування, а хто – ні. Представила вона також конкретні розрахунки, з яких чітко видно кому і скільки потрібно буде заплатити за нерухоме нежитлове майно, чим розвіяла багато домислів, якими було огорнуте це питання. Так, звичайно, якщо підприємці свого часу придбали за безцінь чимало об’єктів нерухомості (різні приміщення, склади, бокси тощо), то їм доведеться викласти певні кошти за неї до місцевого бюджету. Але справа в тому, що на сьогоднішній день жоден із Захарівських підприємців жодної копійки вказаного податку не заплатив! Хоча цей податок в Україні введений ще 2014 року. Та й черг в податковій з підприємців, які бажають взяти розрахунок і сплатити вказаний податок не спостерігається. Після детального обговорення і вивчення цього питання депутати переважною більшістю голосів відхилили свій же запит і залишили раніше прийняте рішення без змін.
Далі, виконуючи Закон України „Про декомунізацію…” депутати проголосували за внесення змін до раніше прийнятих рішень в плані заміни слова „Фрунзівська” і похідних від нього на назву „Захарівська” і похідні від неї.  Крім того, вони перейменували „Фрунзівське ВУЖКГ” на „Захарівське ВУЖКГ” та заслухали інформацію його начальника Анатолія Корака про підготовки об’єктів    житлово-комунального господарства та соціальної сфери  Захарівської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017року. Зокрема Анатолій Олексійович повідомив, що в цілому до зустрічі зими готові: заготовлено 50 тонн піску та 3 тонни піщано-сольової суміші, є така-сяка техніка, хоч і старенька, але „на ходу”. Виступаючи перед депутатами А.Корак наголосив на проблемі, яка виникла з водомережею вулиці 1 Травня. Нещодавно мешканці великої частини селища декілька днів були вимушені обходитися без води. Це спричинила велика аварія на вказаній водо мережі, яка була викликана зносом прокладених вже дуже давно азбестових труб. Поки що ситуацію вдалося нормалізувати. Але це вряд чи буде довго. Тому наступного року потрібно винайти кошти на заміну майже 1500 м. водогону по вулиці 1 Травня. Доповнюючи питання підготовки до зими, Тетяна Пустова поінформувала присутніх про стан справ із закупівлею грейдера, який планується придбати за програмою спільного фінансування декількома громадами. Наразі розпочата процедура  виділення коштів із сільських бюджетів, але, згідно закону «Про співробітництво територіальних громад»  кошти на купівлю грейдера у спільну власність сільських, селищних рад можна буде виділити лише не раніше нового бюджетного року. А поки що будуть обходитися наявними засобами і залучати допомогу місцевих фермерів і сільгосппідприємств. Відповідаючи на запитання депутатів, Тетяна Анатоліївна зазначила, що Захарівський ВУЖКГ вперше за тривалий час закінчує рік без боргів і навіть самотужки зміг придбати потужний запасний насос на водонапірну станцію.
Внесли також депутати  зміни та доповнення до рішення сесії селищної ради від 24 грудня 2015 року № 86-VІІ „Про бюджет Фрунзівської селищної ради на 2016 рік”. Завдяки перевиконанню планових надходжень в бюджеті з’явилися додаткові 350 тисяч гривень,з яких  вирішено було  виділити Захарівському НВК на ремонт спортзалу, на програму пільгового перевезення громадян,  на  виконання Програми «Безпечне селище» та ін..
В зв’язку із введенням в нашій державі нової електронної системи публічних закупівель ProZorro, яка прийшла на зміну паперовим держтендерам, затвердили рішення виконавчого комітету від 29.07.2016 року №60 „Про проведення допорогових закупівель”.
Про порядок відшкодування компенсації  за  перевезення окремих  пільгових категорій громадян,  які проживають на території Захарівської селищної ради, на   приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Захарівському районі детально розповіла заступник селищного голови Наталя Суковата. Вона підкреслила, що згідно попередніх розрахунків, на території селищної ради правом пільгового перевезення можуть скористатися близько 400 осіб. Тож сума відшкодування, яке повинна провести селищна рада виходить чимала.  Наталя Пантеліївна продемонструвала присутнім зразок спец талону, за яким можуть їздити пільговики. Введення талонів навряд чи стане панацеєю, але з чогось починати потрібно.
Депутати розглянули і затвердили програму „Безпечне селище”, згідно якої планується закупити систему відео спостереження, яка  буде встановлена на вїздах і виїздах селища та людних місцях, що дасть змогу покращити криміногенну ситуацію в селищі.

 

14.10.2016 р.

Привітали героїв сучасності 
В переддень Дня Захисника України Захарівський селищний голова Тетяна Пустова зібрала в актовому залі наших сучасних героїв, які захищали суверенітет і цілісність нашої Батьківщини на сході України. 34 наших земляка служили, а хто і зараз продовжує служити в зоні АТО. По-материнськи тепло і сердечно звернулася до присутніх Тетяна Анатолівна: „День захисника України" відзначається у велике православне свято Покрови Пресвятої Богородиці. 14 жовтня, Покрова Пресвятої Богородиці, ще з козацьких часів був святковим днем захисників Вітчизни. Це свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків.
Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. У скрутну для держави хвилину ви, шановні, стали на захист її кордонів, на захист кожного з нас.
З нагоди свята щиросердно вітаю усіх, хто носить високе звання захисника України, ветеранів, учасників війни, військовослужбовців, воїнів запасу, батьків та матерів солдатів та зичу міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам. Нехай Пресвята Богородиця своїм святим Покровом оберігає всіх від лиха та біди. Миру всім нам.” Тетяна Анатоліївна вручила запрошеним невелику матеріальну допомогу та квіти. Потім всі разом вирушили до Захарівського НВК аби вшанувати пам’ять полеглого земляка Олександра Орлика та покласти квіти до його меморіальної дошки. 

 

       08.11.2016 року

До уваги депутатів Захарівської селищної ради сьомого скликання

10 листопада 2016 року о 14.00 годині в сесійному залі селищної ради

 (смт. Захарівка вул. Одеська, 59) відбудеться

пленарне засідання позачергової одинадцятої сесії сьомого скликання.

Пропонується такий порядок денний:   

  1. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії селищної ради від 24 грудня 2015 року № 86-VІІ «Про бюджет Фрунзівської селищної ради на 2016 рік».
  2. Про затвердження кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт інснуючих споруд на майданчику насосної станції над артсвердловиною в смт. Захарівка Одеської області».

 

 

 

Фото без опису

        ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ДЕПУТАТИ РАД,                                                          АКТИВІСТИ САМОВРЯДНИХ ОРГАНІВ!
 

     В Україні 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування - це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

     Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади.

      Cаме через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади. Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців наших громад.

       Побудова дієвого громадянського суспільства неможлива без людей активної життєвої та громадянської позиції, лідерів територіальних громад, здатних вирішувати важливі соціально-економічні та громадсько-політичні питання.

     Щиро вітаю  з   Днем місцевого самоврядування  працівників та депутатів Захарівської селищної ради.Завдяки злагодженій роботі, тісному співробітництву виконавчого комітету з депутатими, вдається вирішувати чимало непростих питань, реалізовувати багато перспективних планів та задумів. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розвитку нашої громади. З нагоди свята прийміть слова вдячності за Вашу  натхненну, не завжди вдячну і зовні непомітну працю на благо розвитку Захарівської  громади.                                                                       

    Бажаю Вам   наполегливості, мужності і нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань. Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка всіх мешканців нашої громади. Сподіваюсь на Нашу подальшу  плідну співпрацю.

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування     Усі хто  причетний до цього свята, прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування.

      Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, добра, творчої сили та нових звершень на ниві зміцнення державності. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку територіальних громад,    об'єднає нас у спільному прагненні зробити наші  села і всю Україну щасливими і багатими.
        Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

 З повагою,

Захарівський селищний голова                                                                     Т.А. Пустова

 

09.12.2016 року

До уваги депутатів Захарівської селищної ради сьомого скликання

  20 грудня 2016 року о 10.00 годині в сесійному залі селищної ради

 (смт. Захарівка вул. Одеська, 59) відбудеться

пленарне засідання тринадцятої сесії сьомого скликання.

Пропонується такий порядок денний:

  1. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії селищної ради від 24 грудня 2015 року № 86-VІІ «Про бюджет Захарівської селищної ради на 2016 рік».

         2.   Про бюджет Захарівської селищної ради на 2017 рік.

         3.   Про затвердження структури, штатного розпису виконавчого

               апарату Захарівської селищної ради та оплату праці селищного

               голови на 2017 рік.

         4.   Про затвердження плану роботи Захарівської селищної ради

               на 2017 рік.

       5. Про призначення на посаду начальника КП «Фрунзівське ВУЖКГ" Корака А.О.

       6.Про схвалення проекту Договору про співробітництво територіальних громад.

      7.  Різне.

 

Шановні ветерани, жителі Захарівщини !

         Кожного року у квітні ми відзначаємо День визволення Захарівщини від фашистських  загарбників.  В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам.     Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати свій рідний край з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

  Ми ніколи не забудемо про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу,  і в наших серцях ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя.

Шановні ветерани!  Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь. На жаль, уже у XXI столітті, після семи десятиліть по закінченню найбільшого в історії людства військового конфлікту, українці знову зі зброєю в руках змушені захищати суверенітет та територіальну цілісність своєї держави.

 Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів та прадідів, а тому ми твердо віримо у нашу перемогу.

Вітаємо усіх вас, дорогі ветерани, шановні жителі, із 73-ю річницею звільнення Захарівки від нацистів, бажаємо вам міцного здоров’я, довгого віку, щедрого добра і щастя, мирного неба над головою і здійснення усіх добрих задумів і починань.

Виконавчий комітет Захарівської селищної ради

 

 

 

 

 

 

 


   

                                                                                                                                                                                         
 

   

 

 

 

       

       

 

Оголошення

Оголошення

До уваги депутатів Захарівської селищної ради сьомого скликання

14:56 04.10.2016

Розпочато роботу сайту

Розпочато роботу сайту

Згідно закону "Про доступ до публічної інформації" органів влади і місцевого самоврядування прийнятого 9 травня 2011 р. на сайті буде розміщуватись офіційна інформація.

15:21 27.07.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь