Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НОВИНИ

 

 

Умови зберігання коштів у сейфі поруч з РРО/ПРРО

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що відповідно до ст. 2 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненням (із змінами, далі – Закон № 265) місце проведення розрахунків – місце, де здійснюються розрахунки з покупцем за продані товари (надані послуги) та зберігаються отримані за реалізовані товари (надані послуги) готівкові кошти, а також місце отримання покупцем попередньо оплачених товарів (послуг) із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо.

15:01:59 08.05.2024

Заповнення Додатка 3 до звітної податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи

Яким чином ЮО – платником ЄП четвертої групи, здійснюється розподіл суми позитивного значення різниці між сумою загального мінімального податкового зобов’язання та загальною сумою сплачених податків, зборів, платежів та витрат на оренду земельних ділянок, якщо земельні ділянки сільськогосподарського призначення, розташовані на територіях різних територіальних громад при заповненні Додатка 3 до звітної податкової декларації платника ЄП четвертої групи?

15:00:55 08.05.2024

У звітному році ФОП, який орендує земельну ділянку, з середини року передав її у суборенду іншому ФОП: хто в такому випадку сплачує МПЗ?

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що якщо договір суборенди укладений і зареєстрований в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, то фізична особа-підприємець – орендар cплачує МПЗ за період з 1 січня календарного року до початку місяця, в якому така земельна ділянка передана в суборенду, а суборендар – починаючи з місяця, в якому він набув право суборенди на таку земельну ділянку.

14:59:49 08.05.2024

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ

та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945р.р. - свято і світле, і сумне одночасно, із сльозами на очах... Практично, у кожного з нас сьогоднішніх є родичі, які у роки Другої світової боролися за Батьківщину, багато з них не повернулися додому, до рідних та близьких. У цей важливий день згадаємо тих, хто приніс нам перемогу на десятиліття, наших мужніх і молодих дідів, прадідів, батьків, які звільнили Світ від нацизму. Думали назавжди… І всі були в цьому гаряче переконані, свято вірили, що «ніколи знову. Ніколи...» Але нажаль…

14:58:17 08.05.2024

ВЕСЕЛКОВЕ РОЗМАЇТТЯ ЧУДОВОЇ ВЕЛИКОДНЬОЇ ВИСТАВКИ

Саме так висловлювались учасники, гості та відвідувачі заходу. Сьогодні селищний парк переповнений прекрасними експозиціями, інсталяціями, неповторними мистецькими витворами в рамках виставки "Писанка Весни і Перемоги". Представлено в усій красі писанки та крашанки, паски, щедрі великодні кошики з усіляким крамом, привертали увагу майстерно виконані Великодні поробки. Творчість і політ фантазії наших земляків перевершував рамки заходу! Але, окрім Великоднього спрямування, зібрано чималеньку суму на потреби ЗСУ – 118 285 гривень. А це змога допомогти землякам-воїнам, які б’ють ворога на фронтах війни. Втішно, що виставково-благодійний захід для допомоги ЗСУ підтримали усі без виключення учасники заходу, колективи установ та організацій, земляки та гості Захарівщини. Фахівці Будинку дитячої творчості організували розважальну програму для малят, виставку творчих робіт своїх вихованців. Цікаво було усім, задоволення і втіхи було через край!

14:40:25 08.05.2024

ТИ ЯК?

Щоб трішки покращити цей понеділок, особливо для тих, хто їх не любить, пропонуємо поговорити у коментарях про вихідні! Поділися, як пройшов твій вікенд? І які лайфхаки допомагають тобі примиритися з початком робочого тижня?

14:51:15 07.05.2024

ТИ ЯК??

Вони пережили складні випробування на полі бою, а тепер стикаються з новими викликами у повсякденному житті. Шлях повернення ветеранів до цивільного життя не завжди легкий. Тому наша підтримка така важлива 

14:46:38 06.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь