A A A K K K
для людей із порушенням зору
Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НОВИНИ

Чи можливо одночасно використовувати різними суб’єктами господарювання два окремі ПРРО на одному пристрої?

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що програмне забезпечення може бути одночасно встановлено на будь-яку кількість пристроїв, але використовувати один програмний реєстратор розрахункових операцій (далі – ПРРО) можна тільки на одному пристрої і тільки одним касиром.

16:42:56 22.04.2024

ПТАШИНИЙ ГРИП ТА ЙОГО ПРОФІЛАКТИКА В ОСОБИСТИХ СЕЛЯНСЬКИХ ГОСПОДАРСТВАХ

Грип птиці, який також називають класичною чумою птиці – представляє собою гостре вірусне захворювання, яке характеризується ураженням органів травної і дихальної систем та високою смертністю. Її викликає один із штамів вірусу грипу типу А. Вірус ідентифіковано у Італії на початку 20 століття. Переносниками вірусу є дикі птахи (особливо водоплавні), які мають імунітет до цієї хвороби. Домашня птиця, особливо кури та індики, такого імунітету не мають, тому швидко гинуть і для них пташиний грип може стати останньою подією в житті. Вірус пташиного грипу, як правило, не вражає інші види тварин, окрім птахів і свиней. Механізм передачі цієї інфекції повітряно-крапельний: від хворої птиці до людини (достовірно встановлено). Можливість передачі вірусу від хворої до здорової людини ще не встановлена.

16:42:52 22.04.2024

З якої дати фізична особа, яка викуповує орендовану нею земельну ділянку державної або комунальної власності на підставі договору купівлі-продажу, є платником земельного податку?

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що відповідно до п.п. 14.1.147 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ) плата за землю – обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності (далі – орендна плата).

16:39:52 22.04.2024

Порядок сплати земельного податку фізичною особою у рік придбання земельної ділянки

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що відповідно до п. 286.1 ст. 286 Податкового кодексу України (із змінами, далі – ПКУ) підставою для нарахування земельного податку є:

16:38:14 22.04.2024

Громадяни – власники земельних ділянок одного виду використання, площа яких перевищує межі граничних норм, до 01 травня мають подати заяву для застосування пільги

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що пунктом 281.4 ст. 281 Податкового кодексу України (із змінами, далі – ПКУ) визначено, що якщо фізична особа, визначена у п. 281.1 ст. 281 ПКУ, станом на 01 січня поточного року має у власності декілька земельних ділянок одного виду використання, площа яких перевищує межі граничних норм, визначених п. 281.2 ст. 281 ПКУ, така особа до 01 травня поточного року подає письмову заяву у довільній формі до контролюючого органу за місцем знаходження будь-якої земельної ділянки про самостійне обрання/зміну земельних ділянок для застосування пільги (далі – заява про застосування пільги).

16:35:12 22.04.2024

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!

Захарівщина працює згуртовано і дружно в організації та відправці допомоги воїнам-землякам ЗСУ. Завдяки всім небайдужим жителям на фронт щораз відправляються необхідні пристрої, речі та продукти. Сьогодні Івановій С.А., матері двох дітей-військових, які несуть службу на Донеччині, передали замовлений тепловізор AGM TAIPAN TM25-384. Світлана Анатоліївна, розчулившись, відзначила, що Захарівщина багата добрими людьми, а особливо її односельці із Глибокого Яру - відразу зголосились надати допомогу своїм молодим землякам й не залишились осторонь цієї важливої справи! Щира вдячність усім жителям громади, колективам установ, закладів та підприємств, які донатили. Ми радіємо з того, що наша спільна робота тут, в тилу, приносить користь там, на фронті. Це найменше, чим ми можемо віддячити нашим воїнам-захисникам. Лише у єдності наша сила! А захисникам бажаємо Божого захисту та Янголів-охоронців! Чекаємо вас вдома!

16:34:41 22.04.2024

Про пожежну безпеку на підприємстві

Забезпечення пожежної безпеки є складовою виробничої та іншої діяльності посадових осіб і працівників підприємства, отже вся відповідальність за забезпечення пожежної безпеки на підприємстві покладається на його власника та керівника (п. 3 статті 55 Кодексу цивільного захисту України).

09:38:36 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь