Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НОВИНИ

Відповідальність за порушення законодавства в частині застосування РРО/ПРРО

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що звільняються від відповідальності суб’єкти господарювання за порушення вимог Закону № 265, які вчинені ними у період з 01 січня 2022 року до 01 жовтня 2023 року, крім відповідальності за порушення порядку здійснення розрахункових операцій при продажу підакцизних товарів, здійснення діяльності з купівлі/продажу іноземної валюти, діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор.

15:04:06 21.03.2024

Відбувся ІІ етап громадського обговорення

щодо виборів старости у Мар’янівському старостинському окрузі. За результатами роботи посадових осіб селищної ради на місці - рівень підтримки Катерини Голосної виявився досить значним, односельці підтримують і довіряють Катерині Олександрівні. Робота продовжується.

15:03:51 21.03.2024

«КЛАС БЕЗПЕКИ» відкрито у Карабанівській гімназії

За сприяння служби ДСНС створено ще один такий клас, що сприятиме систематичній підготовці учнів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій. Клас розділений на кілька навчальних зон та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки. Тут діти різних вікових груп зможуть в теорії і на практиці в ігровій формі навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги.

15:02:55 21.03.2024

ТИ ЯК?

Перш ніж хвилюватися через нестачу мотивації, варто спитати себе про причини, дати чесну відповідь і прийняти її. Прийняти себе.

13:18:17 19.03.2024

Спротив триває. І Крим чекає на звільнення.

Тамила Ташева Постійний Представник Президента України в АР Крим: "В нас 10 років люди борються за Україну, її незалежність, за право жити на вільній землі без окупантів. Так важливо говорити і про рух спротиву в Криму, про зусилля наших громадян, які в умовах окупаційного режиму, тиску, ймовірності бути затриманими, закатованими, вбитими, не бояться писати в соціальних мережах, публічно говорити, або будь-яким іншим чином виражати свою підтримку Україні, засуджувати дії окупантів, не мовчати про їхні злочини на півострові.

13:15:53 19.03.2024

ТИ ЯК?

Турбота про ментальне здоровʼя — це не тільки про психологів і терапію, це й про любов до себе та час для себе. Ми звикли відкладати це на міфічне «потім», але ще не пізно позбутися поганої звички

13:21:29 15.03.2024

Зміни до прикордонного режиму!

Відтепер для перебування у прикордонній смузі необхідно мати дозвіл органу Державної прикордонної служби України. Уряд постановою № 1292 від 7 грудня вніс зміни до Постанови КМУ від 27 липня 1998 р. № 1147 "Про прикордонний режим".

16:01:07 12.03.2024

Запрошуємо всіх охочих дізнатись більше про жіночий спротив у Криму

15 березня (п’ятниця) о 12:00 відбудеться авторська екскурсія мистецькою виставкою “ЛОМИКАМІНЬ. Жіночий спротив у Криму”, яку проведе кураторка виставки, креативна директорка Українського інституту Тетяна Філевська.

15:59:21 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь